Sinds 1995

Sinds 9 oktober 1995 startte J&M Produktiebedrijf met het binden van stalen. Op onze eerste locatie in een pand, van een oude kuikenstal in Heusden, begonnen we met het bieden van ons hand- en maatwerk. Na een aantal mooie productiereeksen maakte we op den duur plaats voor nieuwe, professionele werkapparatuur. Na vijf jaar werd ons pand te klein. Gemeente Deurne bood ons de mogelijkheid om ons eigen pand te realiseren aan de Dubloen 1. Per december 2000 verhuisde we met J&M en ons team van inmiddels vijf personeelsleden naar Deurne. Hierin groeide we later door en verzorgde voor vele bekende bedrijven stalenboeken, meubelstof hangers en diverse andere producties binnen ons vakgebied. 

Voor al uw...

Met onze jarenlange ervaring in ons ambachtelijk beroep kunt u rekenen op professioneel gemaakte: 

Luxe meubelstof boeken, eenvoudigere meubelstof hangers, leerboek en -kappen, gordijnstof watervallen en - hangers en kleurkaarten van leer of meubelstof. 

Van de door u aangeleverde materialen produceren wij een van deze mooie eindproducten. Deze worden geheel naar uw wensen met de hand op maat gemaakt. Als een van de weinige Nederlandse bedrijven binnen onze branche kunt u rekenen op ons persoonlijk contact en een hoogwaardig resultaat. Hierin bieden wij een unieke service voor al uw stalenboeken. 

Van stof tot boek

Na ontvangst van de benodigde materialen beginnen wij met het sorteren van de stoffen op de juiste volgorde. Vervolgens worden de stoffen door de machine perfect op maat gesneden of gekarteld. Afhankelijk van uw wens wordt bepaald of het boek wordt geboord of gelijmd. De afwerking van de stalen volgt hierna, passend bij de manier waarop deze op maat zijn gemaakt. We ontwikkelen een kap die naar wens wordt afgewerkt. De stalen en kap worden op een degelijke manier aan elkaar bevestigd, om zo te zorgen voor een duurzaam eindproduct. 

Bij keuze voor het bedrukken van de kap met folie kunt u een volledig eindproduct van ons verwachten. Kiest u voor zeefdruk op de kap, dan wordt de bedrukking afgerond bij de zeefdrukker. 

Bij interesse voor een of meerdere van onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.